Bataatti-riisi rieska

2dl vettä

2dl bataattimuussia (tai vaihtoehtoisesti joku muu lapselle sopiva juuressose, mm.perunasose)

3dl riisijauhoja

3rkl öljyä (jos öljy ei sovi, nämä onnistuvat ilmankin)

ripaus suolaa

1tl leivinjauhetta (onnistuu ilmankin)

Sekoita keitetty ja muussattu bataatti (tai muu sose) veteen ja lisää jauhot vähitellen. Mikäli käytät leivinjauhetta, lisää se ensin riisijauhoihin. Sekoita taikinaan lopuksi öljy ja suola. Lusikoi leivinpaperille neljä teelautasen kokoista rieskaa, taputtele taikinaa kevyesti lusikalla pyöreän muotoisiksi. Paista 225 asteessa noin 15 minuuttia. Rieskat ovat hyviä ihan sellaisenaan, mutta voit laittaa päälle vaikka lapselle sopivaa margariinia. Rieskat säilyvät muovipussissa jääkaapissa pari päivää, voit myös pakastaa ne pakastepusseissa.