HAASTAVA ARKI -kampanaja 12.5.-15.6.2014

May 12, 2014 by

Haastava Arki -kampanja

Monelle on varmasti tuttu Facebookin Arkikuvahaaste.


Yhdistyksemme onkin nyt päättänyt HAASTAA TEIDÄT KAIKKI palkintojen kannustamana kuvaamaan arkeanne allergiasilmälaseilla!

 

Teemamme on HAASTAVA ARKI. Ota kuva tai kuvakollaasi allergioiden tuomasta ylimääräisestä arjen haasteesta omalle Facebook-sivulleja jaa sen yhdistyksemme Facebook -sivuilla. Jo yksi kuva riittää, mutta mitä useammin osallistut, sitä parempi. Huom, voit jakaa kuvan myös muissa sosiaalisen median palveluissa, kunhan linkität sen myös sivuillemme ja voit osallistua myös lähettämällä kuvan/kuvia sähköpostilla infoATallergialapset.fi

Haluamme tällä kampanjalla ja kuvilla lisätä ymmärrystä, millaista on keskivertoarki allergiaperheissä. Millaisia haasteita allergiat asettavat elämäämme joka päivä_ lasten kivut, lääkärikäynnit, lääkkeet, apteekit, tuoteselosteiden tavaaminen, vaipparulianssit ja lukuisat muut asiat…

– Kilpailu kestää (5) viisi viikkoa. Jokaisen viikon päätteeksi palkitaan VIIKON PARAS KUVA allergisille perheille sopivalla tuotepalkinnolla. (kts. viikon palkinto alta)

– Kilpailun lopuksi, viikolla 54, palkitsemme myös

  • KOKO KILPAILUN PARHAAN KUVAN ottaneen henkilön/perheen ja lisäksi
  • AKTIIVISIMMAN OSALLISTUJAN (tämä henkiö on haastanut muita, jakanut omia kuviaan sekä muiden kuvia, jotta sanomamme leviäisi mahdollisimman laajalle!)

– Kuvia voi vapaasti jakaa sekä Facebookissa että muissa sosiaalisen median palveluissa, kunhan liiteteksti tulee mukana.

– Osallistu ja olet mukana kilpailussa sekä tukemassa allergiaperheiden elämää sanomaa levittämällä

Auttakaa meitä auttamaan teitä 🙂

Huom! Lue säännöt ennen osallistumista (kts. alle)

Ps. Osallistua voi myös nimettömänä, laittamalla kuvan yksityisviestillä yhdistyksemme hallituksen jäsenille, esim. Maria Jokelainen. Kuvaan on silti oltava oikeudet.

 

 

HAASTEKILPAILUN SÄÄNNÖT:

Huomaathan, että kuvia on tarkoitus jakaa Facebookissa ja muissa sosiaalisen median palveluissa (mm. Instagram, Twitter) ja vastaat siitä, että sinulla on kuvaan oikeudet ja suostut kuvan jakamiseen.

Myös aktiiviset kuvien jakajat palkitaan. Kilpailun päätyttyä palkitsemme sen joka on saanut kuvalleen/kollaasilleen eniten jakoja sekä sen, joka on ollut aktiivisin jakamaan muiden kuvia eteenpäin. (Mikäli useampi on ollut täsmälleen yhtä aktiivinen/epäselvissä tilanteissa, arpa ratkaisee)
Toivottavasti haasteemme herättää keskustelua lastemme ja perheidemme tilanteesta ja kasvattaa ymmärrystä siitä, miten moninaisesti allergiat perhettä koskettavat.
Kiitos kaikille osallistujille jo etukäteen.

 

Ehdot
1) Lisää kuvaan seuraava teksti (vain kuvausteksti riittää, jos laitat kuvan meille sähköpostilla!).
‘Tämä kuva on Suolioireiset Allergialapset ry:n HAASTAVA ARKI kilpailun kuva x/5

Haasteella pyritään herättämään keskustelua lastemme ja perheidemme tilanteesta ja lisäämään ymmärrystä siitä, miten moninaisesti allergiat perhettä koskettavat.
Ole ystävällinen ja jaa kuvia eteenpäin ja tykkää yhdistyksen sivuista täällä.:TÄHÄN OSOITE Teet arvokkaan teon!”
+HALUAMASI VAPAAMUOTOINEN KUVAUS!

2) Haasta kuvaan vähintään yksi tuttavasi. Mikäli hänellä ei ole allergiaelämää kuvattavaksi, voit haastaa hänet jakamaan kuvasi
3) Julkaise kuva omalla seinälläsi JA linkitä kuva yhdistyksemme sivuille! TAI julkaise kuva yhdistyksemme sivuilla JA jaa se omalla aikajanallasi. (Tai laita kuva meille sähköpostilla)
4) On ehdottoman tärkeää, että sinulla on oikeudet kuvan käyttämiseen, ethän käytä muiden kuvia.
5) Annat melle oikeuden käyttää kuvaa/kuvia myös muissa mahdollisissa medioissa ja tilanteissa, joissa tuomme yhdistyksemme kautta esille allergiaelämää. Näissä tilanteissa emme kuitenkaan Ilman erillistä lupaa koskaan paljasta kuvan ottajan/kuvattavan nimeä.

Kuvauskohteesi on täysin vapaa! Kaikki näkemykset allergia-arjesta ovat tervetulleita ja kuvaamisen arvoisia. Kaikki kuvat ovat meille tärkeitä.

Kiitos, kun osallistut, vaikkapa vain jakamalla – kaikki työ auttaa viemään allergialapsiemme oikeuksia eteenpäin!

Leave a Reply