Järjestämme keväällä 2015 vertaistapaamisia Tampereella seuraavasti.

Feb 1, 2015 by

Sunnuntai 25.1.2015 klo 15-17 Tampereen Napapiirillä osoitteessa Kaalamonaukio 2 eli lähellä Kalevan kirkkoa. Tässä tapaamisessa joudumme perimään 2e/perhe maksun Napapiirin tilavuokran kattamiseksi ja 1e/perhe maksun pienen tarjoilun järjestämiseksi eli yhteensä 3e/perhe.

Lauantai 21.2.2015 klo 15-17 Tampereen Napapiirillä osoitteessa Kaalamonaukio 2 eli lähellä Kalevan kirkkoa. Tässä tapaamisessa joudumme perimään 2e/perhe maksun Napapiirin tilavuokran kattamiseksi ja 1e/perhe maksun pienen tarjoilun järjestämiseksi eli yhteensä 3e/perhe.

Tiistai 3.3.2015 klo 17-19 Pirkanmaan allergia- ja astmayhdistyksen tiloissa osoitteessa Kyllikinkatu 9 eli Tammelantorin laidalla. Tämä tapaaminen on maksuton.

Tiistai 5.5.2015 klo 17-19 Pirkanmaan allergia- ja astmayhdistyksen tiloissa osoitteessa Kyllikinkatu 9 eli Tammelantorin laidalla. Tämä tapaaminen on maksuton.

Tapaamisten on tarkoitus olla vain yhdessäoloa ja vapaamuotoista vertaistukea sekä kahvittelua. Mikäli toivotte erityisruokavalioita huomioitavan tarjoilussa, niin ilmoitelkaa niistä hyvissä ajoin.Toivottavasti mahdollisimman moni ehtii mukaan niin saadaan tapaamisista antoisia.

Tervetuloa mukaan! Kaikkiin tapaamisiin myös lapset ovat tervetulleita ja mukaan voi ottaa myös ystävän/isovanhemman/kummin tms jota asia koskettaa. Tapaamisiin voi tulla myös ilmoittamatta ennakkoon, mutta järjestelyiden vuoksi ilmoittautuminen olisi suotavaa joko FB:ssa vertaisryhmiin luotavien tapahtumien kautta (luon tapahtumia aina hieman lähempänä kyseistä tapaamista) tai sähköpostitse miina.virtanen (at) allergialapset.fi

Related Posts

Tags

Share This

Leave a Reply