Kakku

1 paketti Farina piirakkajauhoseosta
1,5 dl hedelmäsosetta
1 dl kaurahiutaleita
1,5 dl pullomargariinia (tai sulatettua ja jäähdytettyä)
0-1,5 dl vettä

Päärynäpiltin kanssa vettä ei tarvita kuin ehkä tilkka,
banaanisoseen kanssa koko määrä.
Riippuu siis hedelmäsoseen koostumuksesta.

Vatkataan hetki sähkövatkaimella (ehkä 5 min.), kaadetaan voideltuun ja jauhotettuun vuokaan.
Paistetaan 190 asteessa n. 35 minuuttia.


Tätä kakkua ei välttämättä tarvitse halkaista vaan täytteet voi laittaa erikseen tarjolle, jokainen voi laittaa omalle lautaselleen mitä haluaa. Esimerkiksi jätskiä, strösseliä, hilloa, marjoja, kaurakermakinuskia,
vaniljakastiketta.

Kakku kannattaa leipoa vasta juhlapäivän aamuna tai pakastaa tuoreena, maku kärsii jo yön aikana.

Resepti: Aija Viikinen