Liity jäseneksi

Olet sydämellisesti tervetullut jäseneksi yhdistykseemme. Yhdessä olemme enemmän ja voimme tehdä suolioireisten allergialasten ja heidän perheidensä arjesta hieman sujuvamman. Yhdistyksen jäsenenä pääset osallistumaan yhdistyksen järjestämiin tilaisuuksiin, vertaistukitapaamisiin ja saat käyttöösi mukavat jäsenedut. Liity heti ja vinkkaa kaverillesikin!

Liity jäseneksi tai kannatusjäseneksi lähettämällä nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi osoitteeseen: info@allergialapset.fi

Voit maksaa jäsenmaksun tilillemme:
Allergialapset ry
FI55 1351 3000 1299 21
NDEAFIHH
Käytäthän maksaessasi viitenumeroa: 123453

(maksun viestikenttä jätetään tyhjäksi)

Jäsenmaksu/vuosi:
15e/v - opiskelijat, työttömät, eläkeläiset ja kotivanhemmat
25e/v - työssäkäyvät

Värvää ystäväsi, sukulaisesi tai hänen yrityksensä Allergialapset ry:n kannatusjäseneksi! Kannatusjäsen tukee yhdistyksen toimintaa vapaavalintaisella summalla ja saa oikeuden osallistua yhdistyksen järjestämiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin, sekä hyötyy yhdistyksen tarjoamista jäseneduista.

Kannatusjäsenen jäsenmaksu:
Henkilöjäsenet: vapaavalintainen summa, minimi 20e/v
Yritysjäsenet: vapaavalintainen summa, minimi 50e/v

Liity jäseneksi ja ole mukana luomassa parempaa tulevaisuutta suolioireisille allergialapsille. Viestikentässä voit halutessasi kertoa perheenne allergiataipaleesta ja näin jakaa tärkeää kokemusperäistä tietoa. Julkaisemme kertomuksia nimettöminä yhdistyksen internetsivuilla. (Lähettämällä tarinan hyväksyt, että yhdistys tarvittaessa siistii kirjoitusasua tai poimii tekstistä tärkeimpiä pätkiä julkaistavaksi.)