Yhteistyökumppanit

 

Yhdistyksemme jäsenedut (listaa päivitetään jatkuvasti, tuorein tieto eduista sähköpostilla info at allergialapset.fi):

Yhdistyksemme jäsenille VIVOMIXX™-maitohappobakteerit hintaan 6pkt 5pkt:n hinnalla.

Tilaus tehdään osoitteessa www.vivomixx.fi Määräksi merkitään 5 laatikkoa (tai 10,15,20,25 tms jos haluaa tilata isomman erän). Toimitustavaksi voi valita joko express-kirjeen (10,80e) tai nouto Medansin toimistolta Espoosta.

Tilauksen "Tarkista ja tilaa"-vaiheessa olevaan "Tilausta ja toimitusta koskevat huomautukset"-kenttään kirjoitetaan viestiksi koodi, jonka jäsen on saanut sähköpostilla. Jos sitä ei löydy, kysy meiltä info AT allergialapset.fi. Lisää tietoa ja kokemuksia VIVOMIXX™-maitohappobakteerista Facebook-ryhmässämme.

Polar Nutrition on kolmen lapsuuden ystävän perustama yritys Kuusamosta.

Terveys, puhtaus, luonnonmukaisuus ja perhe ovat yrityksemme tärkeimmät arvot. Käyttämämme raaka-aineet tulevat maailman puhtaimmista kolkista ja vain tutuilta tuottajilta.

Näitä arvoja noudattaen kehittelemme markkinoille tuotteita, joita kuluttajat voivat ilolla nauttia sekä olla varmoja sen alkuperästä sekä ylpeitä suomalaisesta yrittäjyydestä.

Polar Nutrition tarjoaa Allergialapset ry:n jäsenille 15% alennuksen kaikista verkkokaupan tuotteista. Alennukseen oikeuttava koodi toimitetaan jäsenille sähköpostitse.

www.polarnutrition.fi

Olemme kolmen kaveruksen pienyritys Lempäälästä, joka valmistaa gluteenitonta kikhernepastaa. Olemme tietääksemme ainoa kotimainen yritys joka valmistaa penneä, makaronia ja fusillia ainoastaan kikhernejauhosta ja vedestä. Tuote on luontaisesti gluteeniton, vegaaninen, GMO-vapaa, sekä täysin lisä- ja säilöntäaineeton. Pastamme sisältää proteiinia enemmän kuin liha (21,7g/100g), kuitua samaa luokkaa kuin ruisleivässä (11,5g/100g) ja lisäksi hiilihydraatit ovat hitaasti imeytyviä. Pastaamme käyttäessä turvonnut olo pasta-aterian jälkeen on historiaa ja olo pysyy kylläisenä pitkään. Koska valmistukseen on käytetty ainoastaan kikhernejauhoa ja vettä, ei yleisimpiä allergisoivia tekijöitä ole. Tuote sopii siis lähes kaikille – ja on hyvää!

Hyville tyypeille – Maista pasta!

Ainesosat: Kikhernejauho ja vesi
Ravintoarvot / 100 g
• Energiaa 1319 kJ / 311 kcal
• Proteiinia 21,7 g
• Hiilihydraattia 50 g
- joista sokereita 4,2 g
• Rasvaa 2,7 g
- josta tyydyttynyttä 0 g
• Ravintokuitu 11,5 g
• Natriumia 0g

Tervens tarjoaa jäsenillemme -10% alennuksen tuotteistaan verkkokaupassa tervens.fi. Alennuskoodi toimitetaan jäsenille sähköpostitse.

Biomed tarjoaa yhdistyksen jäsenille -15% kaikista verkkokaupan tuotteista. Jos et ole saanut jäsenetukoodiasi voit kysellä sitä osoitteesta info (at) allergialapset.fi .

Biomed verkkokauppa/

Jäsenkorttia näyttämällä kaikista Ruohonjuuren myymälöistä – 5 %:n alennus kaikista normaalihintaisista tuotteista jäsenkortilla. Tarjous koskee kaikkia myymälöitä (Hakaniemi, Kamppi, Turku ja Tampere). ruohonjuuri.fi -verkkokauppaan saat koodin jäsenetukirjeen mukana.

Hyvinvoinnin Tavaratalon reilusta lähes 4000 tuotteen valikoimasta tilaat vaivattomasti ja edullisesti muun muassa allergia- ja terveystuotteet, luontaistuotteet, Reilun kaupan tuotteet, luomuelintarvikkeet, luonnonkosmetiikkaa sekä ekologisia pesu- ja puhdistusaineita.

Hyvinvoinnin Tavaratalo tarjoaa 10% alennuksen koko valikoimasta Allergialapset ry:n jäsenille etukoodilla. HUOM! Mikäli et ole saanut alennuskoodia, pyydä se sähköpostistamme info AT allergialapset.fi

hyvinvoinnin.fi

Herkkupajan herkkureseptit e-kirja yhdistyksen jäsenille -25% etukoodilla. Jos et ole saanut koodia niin ota yhteyttä info @ allergialapset.fi .
Kirjan kaikki ohjeet ovat maidottomia, gluteenittomia ja ilman valkoista sokeria.

Herkkupajan herkkureseptit

Tmi Pienet Sydämellä
-allergia- ja refluksineuvontaa
-imetysohjausta
-kotidoulausta
-vyöhyketerapeuttista vauvahierontaa
-uniohjausta
-toimintaterapeutin palvelut (syömisvaikeudet, aistisäätely, kehityksen tukeminen)

Jäsenetuna -10% vastaanottojen hinnoista jäsenkortilla

VYÖHYKETERAPEUTTINEN HIERONTA – HOIDOT JA KURSSIT
Vyöhyketerapeuttinen hieronta on upea hoito allergialapselle! Hoito vahvistaa kehoa sekä suoliston kuntoa ja parantaa näin lapsen hyvinvointia sekä helpottaa oireilua. Hoito on lempeää ja miellyttävää – vyöhyketerapeuttista vauvahierontaa voit opetella myös itse vanhemmille tarkoitetuilla kursseilla!
KOULUTETUT VAUVAHYVINVOINNIN AMMATTILAISET AUTTAVAT SINUA JA LASTASI JO YMPÄRI SUOMEN! Tarjoamme vyöhyketerapeuttista hierontaa vauvoille ja lapsille sekä vauvahierontakursseja vanhemmille.
HOITAJAT, ALKAVAT KURSSIT SEKÄ LISÄTIEDOT: WWW.VAUVAHIERONTA.FI

Jäsenille - 10 % alennus lasten hoidoista sekä vauvahierontakursseista jäsenkorttia
näyttämällä.

Makers kahvila on ravitsevaan ravintoon perustuva hyvän olon kahvila. Valmistamme kaikki tuotteemme paikan päällä hyödyntäen luomua, suomalaisuutta, laadukkaita raaka-aineita aina kun mahdollista! Olemmekin keskittyneet luontaisesti gluteenittomuuteen ja vegaaniseen ruokavalioon.
Kahvilamme on paikka, johon voit tulla rentoutumaan, leikkimään, iloitsemaan, kokemaan kulttuuria, tekemään töitä tai hakea mukaasi evästä!

Jäsenille kahviosta -10% alennus jäsenkorttia näyttämällä. Mainitsethan alennusta ennen tilauksen tekoa.

Makers Kahvila
Heikkiläntie 10, 00210 Helsinki

http://makerskahvila.com/

Diplomiravintoterapeutti Hanna Painokallion vastaanotolla -10% jokaisesta käynnistä ja hyllyssä olevista ravintolisistä jäsenkortillamme.

Ravintoterapia Hanna Painokallio
p. 040 665 0855
www.ravintopainokallio.fi
www.facebook.com/ravintopainokallio

Tanja Hakala/Omppupolku, FLT ravintovalmennus ja vyöhyketerapia. Toimipisteet Helsingissä Malmilla ja Antioksidanttiklinikalla. Ravintovalmennukset onnistuu myös etänä Skypellä.

FLT ravintovalmennus -10%

http://omppupolku.fi/

Luontaisesti gluteenittomat ja allergiaystävälliset tuotteet Gluteeniton leipomon ILONAn myymälästä ja kahvilasta jäsenille -10%.

Gluteeniton leipomo ILONA
Vikinraitti 4, Sääksjärvi
Puhelin: 040-5433909

www.ilonaleipomo.fi/

EcoVauvasta saa ekologiset ja hypoallergeeniset vaipat ja vauvanhoitotuotteet.

EcoVauva tarjoaa jäsenillemme -15% edun koko valikoimastaan.

EcoVauva -verkkokauppaan saat koodin jäsenetukirjeen mukana.