Yhteistyökumppanit

 

Yhdistyksemme jäsenedut (listaa päivitetään jatkuvasti, tuorein tieto eduista sähköpostilla info at allergialapset.fi):

Yhdistyksemme jäsenille VIVOMIXX™-maitohappobakteerit hintaan 6pkt 5pkt:n hinnalla.

Tilaus tehdään osoitteessa www.vivomixx.fi Määräksi merkitään 5 laatikkoa (tai 10,15,20,25 tms jos haluaa tilata isomman erän). Toimitustavaksi voi valita joko express-kirjeen (10,80e) tai nouto Medansin toimistolta Espoosta.

Tilauksen "Tarkista ja tilaa"-vaiheessa olevaan "Tilausta ja toimitusta koskevat huomautukset"-kenttään kirjoitetaan viestiksi koodi, jonka jäsen on saanut sähköpostilla. Jos sitä ei löydy, kysy meiltä info AT allergialapset.fi. Lisää tietoa ja kokemuksia VIVOMIXX™-maitohappobakteerista Facebook-ryhmässämme.

Polar Nutrition on kolmen lapsuuden ystävän perustama yritys Kuusamosta.

Terveys, puhtaus, luonnonmukaisuus ja perhe ovat yrityksemme tärkeimmät arvot. Käyttämämme raaka-aineet tulevat maailman puhtaimmista kolkista ja vain tutuilta tuottajilta.

Näitä arvoja noudattaen kehittelemme markkinoille tuotteita, joita kuluttajat voivat ilolla nauttia sekä olla varmoja sen alkuperästä sekä ylpeitä suomalaisesta yrittäjyydestä.

Polar Nutrition tarjoaa Allergialapset ry:n jäsenille 15% alennuksen kaikista verkkokaupan tuotteista. Alennukseen oikeuttava koodi toimitetaan jäsenille sähköpostitse.

www.polarnutrition.fi

Olemme kolmen kaveruksen pienyritys Lempäälästä, joka valmistaa gluteenitonta kikhernepastaa. Olemme tietääksemme ainoa kotimainen yritys joka valmistaa penneä, makaronia ja fusillia ainoastaan kikhernejauhosta ja vedestä. Tuote on luontaisesti gluteeniton, vegaaninen, GMO-vapaa, sekä täysin lisä- ja säilöntäaineeton. Pastamme sisältää proteiinia enemmän kuin liha (21,7g/100g), kuitua samaa luokkaa kuin ruisleivässä (11,5g/100g) ja lisäksi hiilihydraatit ovat hitaasti imeytyviä. Pastaamme käyttäessä turvonnut olo pasta-aterian jälkeen on historiaa ja olo pysyy kylläisenä pitkään. Koska valmistukseen on käytetty ainoastaan kikhernejauhoa ja vettä, ei yleisimpiä allergisoivia tekijöitä ole. Tuote sopii siis lähes kaikille – ja on hyvää!

Hyville tyypeille – Maista pasta!

Ainesosat: Kikhernejauho ja vesi
Ravintoarvot / 100 g
• Energiaa 1319 kJ / 311 kcal
• Proteiinia 21,7 g
• Hiilihydraattia 50 g
- joista sokereita 4,2 g
• Rasvaa 2,7 g
- josta tyydyttynyttä 0 g
• Ravintokuitu 11,5 g
• Natriumia 0g

Tervens tarjoaa jäsenillemme -10% alennuksen tuotteistaan verkkokaupassa tervens.fi. Alennuskoodi toimitetaan jäsenille sähköpostitse.

Jäsenetuna Punnitse ja Säästä Ison Omenan ja Tapiolan myymälöistä -10% normaalihintaisista tuotteista jäsenkorttia näyttämällä.

www.punnitse.fi/

Life Story -puoti, Kauklahti Espoo. 5% alennus ekologisesta kosmetiikasta. Kaksi kärpästä samalla iskulla, jos piipahdat siis Life Storyn puodissa ja vilautat jäsenkorttiamme, kts. Minna's Matin tarjous yhdistyksemme jäsenille.

uusi.lifestory.fi/

Jäsenkorttia näyttämällä kaikista Ruohonjuuren myymälöistä – 5 %:n alennus kaikista normaalihintaisista tuotteista jäsenkortilla. Tarjous koskee kaikkia myymälöitä (Hakaniemi, Kamppi, Turku ja Tampere). ruohonjuuri.fi -verkkokauppaan saat koodin jäsenetukirjeen mukana.

Hyvinvoinnin Tavaratalon reilusta lähes 4000 tuotteen valikoimasta tilaat vaivattomasti ja edullisesti muun muassa allergia- ja terveystuotteet, luontaistuotteet, Reilun kaupan tuotteet, luomuelintarvikkeet, luonnonkosmetiikkaa sekä ekologisia pesu- ja puhdistusaineita.

Hyvinvoinnin Tavaratalo tarjoaa 5% alennuksen koko valikoimasta Allergialapset ry:n jäsenille etukoodilla. HUOM! Mikäli et ole saanut alennuskoodia, pyydä se sähköpostistamme info AT allergialapset.fi

hyvinvoinnin.fi

Herkkupajan herkkureseptit e-kirja yhdistyksen jäsenille -25% etukoodilla. Jos et ole saanut koodia niin ota yhteyttä info @ allergialapset.fi .
Kirjan kaikki ohjeet ovat maidottomia, gluteenittomia ja ilman valkoista sokeria.

Herkkupajan herkkureseptit

Tmi Pienet Sydämellä
-allergia- ja refluksineuvontaa
-imetysohjausta
-vyöhyketerapeuttista vauvahierontaa
-uniohjausta
-toimintaterapeutin palvelut (syömisvaikeudet, aistisäätely, kehityksen tukeminen)

Jäsenetuna -10% vastaanottojen hinnoista jäsenkortilla

SydänSyli tarjoaa
-vyöhyketerapiaa
-vyöhyketerapeuttista vauvahierontaa
-metamorfista hoitoa
-doulapalvelut

Jäsenetuna - 10 euroa alennusta kaikista hoidoista (ei lahjakorteista) jäsenkorttia näyttämällä. Lisätietoja ja hinnat www.sydansyli.fi

"Tervetuloa tutustumaan Tupalanmäen Puodin valikoimaan. Puodin historia juontaa juurensa Tiinan allergisten lasten arkeen. Omille lapsilleen saama apu ravinnolla tukemisesta johti ravintoterapeuttiopintoihin sekä myymälän/verkkokaupan pystyttämiseen. Yrityksen pystyttäminen kumpusi halusta tukea aidosti ihmisten hyvinvointia alkuperäisellä ja lisäaineettomalla ruoalla. Puodin valikoimaa rakennetaan pitäen yhtenä punaisena lankana mm. ettei varastovalikoimasta löydy valkoista vehnää tai valkoista sokeria. Gluteenittomiin tuotteisiin kiinnitetään myös huomiota, jotta löytyy tuotteet ilman turhia tärkkelyksiä ja sokereita."

Alennus normaalihintaisista tuotteista -5%, tai 125€ ostoksista
alennusta 8€ tai 250€ ostoksista 20€ alennusta Allergialapset ry:n jäsenille. Näihin saat etukoodit sähköpostitse info@tupalanmaenpuoti.com.

Puodin osoite Hanhipolku 2, Lieto.www.tupalanmaenpuoti.com

Ravintoterapia ja Asyra-mittaus:
vastaanottokäynti alennus ensimmäisistä kerroista
(norm. lapset 150e ja aikuiset 180e, sis. alv24%)

*kaksi perheenjäsentä, hinnoista -10%
*kolme perheenjäsentä, hinnoista -15%
*neljä perheenjäsentä, hinnoista -20%

Hinnat ovat hintoja vastaanotolle Liedossa.
Ajanvaraus myös sähköisesti.

Ravintoterapia käynti lapset 120€ ja aikuiset 150€. Näistä myös samat
alennukset perheenjäsenille, kuin Asyra testin yhteydessä.
Kauttani myös funktionaalisen lääketieteen suolistotestit ja niiden
tulkinta.
www.tupalanmaenpuoti.com/ravintoterapia

Allergia-apu Oy, Puhtaan ja terveellisen sisäilman ja hengitysteiden hyvinvoinnin erikoisliike.

Heiltä tilaat esimerkiksi ilmanpuhdistimen nyt 10% alennuksella. Alennus koskee kaikkia normaalihintaisia tuoteita.

HUOM! Mikäli et ole saanut alennuskoodia, pyydä se sähköpostistamme info AT allergialapset.fi
www.allergia-apu.fi

VYÖHYKETERAPEUTTINEN VAUVAHIERONTA - Hoidot lapsille sekä kurssit vanhemmille

Tehokas apu allergialasten parempaan vointiin. Vyöhyketerapeuttinen hieronta sopii
kaikenikäisille lapsille. Hoito vahvistaa kehon sekä suoliston kuntoa ja helpottaa
näin lapsen oireilua. KOULUTETUT LASTEN HOITOON ERIKOISTUNEET HOITAJAT sekä
VAUVAHIERONTAKURSSIT vanhemmille usealla eri paikkakunnalla (Helsinki, Espoo,
Tuusula, Vantaa, Turku, Oulu ja Kuopio).
Hoitajat, alkavat kurssit sekä lisätiedot löydät sivuiltamme: www.vauvahieronta.fi/

Jäsenille - 10 % alennus lasten hoidoista sekä vauvahierontakursseista jäsenkorttia
näyttämällä.

Makers kahvila on ravitsevaan ravintoon perustuva hyvän olon kahvila. Valmistamme kaikki tuotteemme paikan päällä hyödyntäen luomua, suomalaisuutta, laadukkaita raaka-aineita aina kun mahdollista! Olemmekin keskittyneet luontaisesti gluteenittomuuteen ja vegaaniseen ruokavalioon.
Kahvilamme on paikka, johon voit tulla rentoutumaan, leikkimään, iloitsemaan, kokemaan kulttuuria, tekemään töitä tai hakea mukaasi evästä!

Jäsenille kahviosta -10% alennus jäsenkorttia näyttämällä. Mainitsethan alennusta ennen tilauksen tekoa.

Makers Kahvila
Heikkiläntie 10, 00210 Helsinki

http://makerskahvila.com/

Diplomiravintoterapeutti Hanna Painokallion vastaanotolla -10% jokaisesta käynnistä ja hyllyssä olevista ravintolisistä jäsenkortillamme.

Ravintoterapia Hanna Painokallio
p. 040 665 0855
www.ravintopainokallio.fi
www.facebook.com/ravintopainokallio

Omppupolku on FLT Ravintovalmennuksekseen keskittyvä yritys Helsingin Oulunkylässä. Hoidossa yhdistyvät terveydenhoitajan ammattitaito sekä funktionaalisen lääketieteen näkemys sairauksista ja hyvinvoinnista.

Vastaanottoa sopimuksen mukaan myös Kotkan keskustassa. Yksilövalmennuksen lisäksi Omppupolku tarjoaa mm. ryhmävalmennuksia sekä ravinto- ja terveysaiheisia luentoja.

Jäsenetuna ravintovalmennuksen ensikäynti -10 euroa (norm. 180 euroa) ja seurantakäynti -5 euroa (norm. 90 euroa). Alennuksen saa jäsenkortilla ja alennusta voi käyttää myös Skypen välityksellä tehtävään neuvontaan.

http://omppupolku.fi/

Luontaisesti gluteenittomat ja allergiaystävälliset tuotteet Gluteeniton leipomon ILONAn myymälästä jäsenille -10%.

Gluteeniton leipomo ILONA
Vikinraitti 5, Sääksjärvi
Puhelin: 040-5433909

www.ilonaleipomo.fi/

Viljaton Valinta -myymälästä Tampereen kauppahallista luontaisesti gluteenittomia leivonnaisia. Tilauksesta mm. täytekakkuja, voileipäkakkuja sekä munattomia ja maidottomia tuotteita. Valikoimassa on myös maissittomia, riisittömiä ja lisäaineettomia tuotteita. Tuorevalikoiman lisäksi myynnissä Keskisen myllyn tattarirouheita ja -hiutaleita. Valikoimasta löytyy suomalaiset luomutattaripastat ja italialaiset maissi-riisipastat sekä luomuriisipastat.
Myymälästä jäsenet saavat jäsenkortilla -5% edun.

Sijaitsemme Tampereen Kauppahallissa, Sokoksen puoleisella käytävällä.
Hämeenkatu 19
33200 Tampere
www.viljatonvalinta.fi

 

Muita yhteistyökumppaneita, joita saamme kiittää toimintamme tukemisesta:

Vuohelan Herkku Oy on suomalainen, gluteenittomiin tuotteisiin erikoistunut leipomoyritys.

Kuosisuunnittelija & Printtipiirtäjä, iloisen värikkään HELLAPUU®n äiti.

Mandel Deli leipoo kehoa ja mieltä helliviä herkkuja puhtaista raaka-aineista ilman viljan, teollisen sokerin, hiivan, tärkkelysjauhojen tai lisäaineiden aiheuttamaa epämukavaa oloa. Tuotteidemme raaka-aineet ovat valittu tarkasti niin, että ne sulavat helposti elimistössä.

Mandel Deli ottaa vastaan myös toiveita ja ehdotuksia! Voit laittaa postia yhdistyksellemme, välitämme viestiä eteenpäin.
http://www.mandeldeli.com/