Tukea perheelle

Allergoiden tai allergiaepäilyjen miettiminen ja niiden kanssa eläminen vaativat paljon ylimääräistä energiaa ja ajatustyötä. Onneksi asian kanssa ei kuitenkaaaa tarvitse jäädä yksin, sillä allergiat ovat hyvin yleisiä.

Allergialapset ry tarjoaa allergiatietouden lisäksi mm. vertaistukea.

Tukea ja apua mm. arjessa jaksamiseen ja selviytymiseen tarjoaa useampikin julkinen tai yksityinen taho joita ei kannata unohtaa muutenkaan kiireisessä lapsiperhearjessa.

Keräämme sivuillemme myös linkkejä blogeihin, jotka liittyvät lasten allergioihin ja/tai tarjoavat apua allergisen ruokahaasteisiin. Voit ilmiantaa suosikkiblogisi meille info (at) allergialapset.fi


Liity Allergialapset ry:n jäseneksi.

Jaa:

Allergialapset ry:n tarkoituksena on lisätä tietoa allergioista, erityisesti suolioireisista, sekä tarjota vertaistukea allergialasten lähipiirille. Vertaistuen ja tiedon avulla tuetaan myös perheen jaksamista. Jäsenille järjestämme satunnaisesti vertaistukitapaamisia, asiantuntijaluentoja, virkistyspäiviä ym. mukavaa. Teemme yhteistyötä muiden allergioiden parissa toimivien tahojen kanssa.

Käytämme sivustolla allergia-termiä sekä allergioista, että yliherkkyyksistä selkeyden vuoksi.. Allergialasten perheille nämä näyttäytyvät oireiltaan ja hoidoltaan samanlaisilta.

Liity jäseneksi